Blackburn bu hafta 2-1 yenilirken tugay ikinci yarı oyuna girmiş.
Reggina- cagliari ile 1-1 berabere kalırken japon oyuncu Nakamura 62. dakikada oyuna girmiş.
Dün akşam cesar prates'in takımı Botafogo ile brezilyanın en pahalı takımı Corinthias arasında yapılan maçı brezilya tv globo kanalından canlı seyrettim.
Maç seyircisiz oynandı.Cesar prates sağ bekte oynadı.Yine adamlarını ara sıra kaçırdı. İlk yarı 30-35' metreden serbest atışını kaleci kurtardı.
Corinthias'da
defansın ortasında oynayan anderson(1980), sol bek gustavo nery(1977) , orta sahanın ortasında 7 numaralı formasıyla oyun kurucu olarak oynayan Roger(1978), esasında sol açık olan ve bu sene Porto'dan transfer edilen Carlos alberto(1984) forvetin arkasında serbest olarak oynadı.
Bu 4 oyuncu e brezilyanın Guatemala milli maçı kadrosuna çağrılan oyuncular.
Forvette milli takıma çağrılmayan Gil çelimsiz fakat TEKNİK OYUNUYLA TAKIMININ TEK GOLÜNÜ 1 metreden kafayla attı. yanında ise arjantin milli takımının gözbebeği carlitos(carlos tevez) oynadı.Ben gil'in çalımlarını çok beğendim.
Maçı 1-0 mağlup durumdayken 3-1 alan ev sahibi botafogo kazandı.Botafogo takımında 10 numaralı ramon ile 9 numaralı alex alves idare eder seviyede oyuncular. Gerisi afrikadan gelen çelimsiz zencilere(cesar prates dahil) benziyordu.
Bu arda brezil milli takımına geçen sezon futbolu bıraktığını açıklayan bu sene vasco da gama takımıyla futbola geri dönen 1966 doğumlu romario'da çağrılmış.
Adam 39 yaşında fakat geçen hafta golünü atmış.Bu hafta atamamış.
Brezilya mili takımın guatemala maçına avrupada oynayan oyuncular çağrılmamış.Onların yerine çağrılan oyuncular kimler diye bakmak isterseniz buyurun.
http://www2.uol.com.br/cbf/pdf/perfil_guatemala.pdf
Bence henüz ismi fazlaca duyulmamış bazı isimler kadroda üstelik daha hiç milli olmamış genç oyuncular da var.Eğer brezilyadan oyuncu transfer edilecekse böyle adamlar transfer edilmeli. Birde TD carlos alberto pareira'dan referans alacaksın tabiki. Yoksa brezilya'nın as oyuncuları zaten avrupa'da oynuyor.
Genç oyuncu alınsın dedik de Robinho'yu kastetmedim tabi ki

Brezilya'nın as kadrosunda kimler var derseniz.Onlarda burada yazılı..
http://www2.uol.com.br/cbf/pdf/perfil_hongkong.pdf