Ahmet AKÇAN'da Star da...
Görev süresinde takıma ve klübe büyük katkı sağladığını düşünüyormuş. Şu an takım otobüsünde olmak istiyormuş. O'nun verdiği emeklerin karşılığını GS alıyormuş..
Moderator: Staff
http://gsgol.blogspot.com/2008/05/sivas ... ray-5.htmlCengiz Akgun wrote:Elma,
Kalbimi cok fena kiriyorsun bugunlerde. Ne oldu hani golleri asacaktin be oglum. Alacagin olsun birader. Ben kusersem essahtan kuserim ona gore
Son maclarda o muthis dusmelerini aza indirdi ama genelde bende sinir oluyorum o tip hareketlerine. Okan mi Baris mi muhabbeti aklima geliyor. Bu adam Okan gibi teknik ve/veya akilli olmayabilir (henuz) ama dort cigerli gibi masallah. Birde saga sola deli danalar gibi saldiriyor. Daha cok pismesi gerekiyor ama mutlaka kalmali. Bu takimdan Song (dunku fiyasko oldugu icin degil, Emre oldugu icin), Sabri, Sukur, Carussca, Okan, Sas, Necati, Lincoln (seneyede buyuk risk yoksa kalmali), Bouzid (kesin gitmeli diyemem, Emre'ye iyi bir yedek olabilir) gitmeli. Barusso kiralik miydi? Onu goremedik bile. Kalecilerden Orkun kalip yedek olmali (kalmaz bence), Aykut gitmeli ve yerine iyi bir kaleci alinmali. Hala iddia ediyorum, eger Fevzi kalsaydi su anda kaleyi futbolu bitirine kadar kimseye vermezdi.Can Ergun wrote:Barışta bir sporcu ahlakı sorunu ve dirençsizlik var,ahlak kısmını takıma katkınla örtbas edebilirsin ama çoğu pozisyonda yerde kalması ve en önemlisi bazen yerde kalmayı düşündüğü için pozisyonu kaybetmesi en önemli sorunları.Ama Serkan,Barış bunlar önemli adamlar,potansiyelleri var ve kesinlikle kulüpte kalmalıdırlar,büyük ihtimal de kalırlar zaten.
Kesinlikle katılıyorum, terbiyesiz herife iyi bir ceza kesilmeli. O tip bir harekete sebep olacak gerginlik de yoktu mac icinde. Kafasına alınca iki golu sonra oturdu aşağı gerçi..Birol Önder wrote:Sivassporlu futbolcu Sezer'in attigi ücüncü golden sonra yaptigi haraket icinbir ceza verilmesi gerektigini düsünüyorum.l
Ne yapti? Ben o sirada dizime vurmakla mesguldumTan Erten wrote:Kesinlikle katılıyorum, terbiyesiz herife iyi bir ceza kesilmeli. O tip bir harekete sebep olacak gerginlik de yoktu mac icinde. Kafasına alınca iki golu sonra oturdu aşağı gerçi..Birol Önder wrote:Sivassporlu futbolcu Sezer'in attigi ücüncü golden sonra yaptigi haraket icinbir ceza verilmesi gerektigini düsünüyorum.l