Cengiz abi yorumlarini bekliyoruz

Moderator: Staff
Yorum mu? Haybeye polim ceyrege gazoz desem olur mu Mehmet? Boyle para yok pul yok bilmem ne diye zirtapozluk yaptiktan sonra karakterde yok demeleri de lazim ki yoklar hanesi tamamlansin.Mehmet Ulupinar wrote:0-0 bitti.
Cengiz abi yorumlarini bekliyoruz
Bilgin Gokberk komik bir adam, yani anlattigi seyi baya komik anlatiyor. Ozellikle lig tv'de Oguz Tongsir'le yaptiklari program baya eglenceli geciyor. Ama futboldan anlamayan bir adam kendisi. Yani saglikli bir yorum almak icin dinlemek yanlis bir karar olur. Hele boyle puan kayiplarindan sonra hic cekilmez, sinir bozar.Cengiz Akgun wrote:Ya bu koyun delisi midir, Bilgin midir, nedir. Hic cekilmiyor birader. Yok mu bir akilli bu herifi al a$agi edecek. Yetti be.
TAKIMIN GOL POZİSYONU YOKCengiz Akgun wrote:Futbolcu alinirken kistas nedir? Ben maci seyretmedim ama bu Ilic ve Heinz konusunda buyuk bir tepki var. ozetlerde de bir bok yedikleri goremeyince soruyorum hali ile. Yani Ankaraspor gider bir Weaderson gibi ayagi duzgun frikik ve korner atabilen bir oyuncu alarak bu ikisnin bir takima vereceginden daha fazla veren birini bulabiliyorsa o zaman tarldadan hiyar toplayan bile duzgunu seciyorsa bu adamlari alirken neye bakiyorlar ben cok merak ediyorum. GS'da duran topa vuracak adam yok. Bu bu sene degil son dort senedir boyle.
DAHA TRABZONA İNÖNÜYE VE KADIKÖYE GİDECEZ...Serif Halimler wrote:GALATASARAY son 20 dk 10 kisi ile oynamis ve zor bir deplasmandan 1 puanla ayriliyor. FENERBAHCE ligin en altindan bir takimla puansiz bir mac oynuyor. Aramizdaki puan farki 3 e iniyor. Ligin bitmesine 12 hafta kadar zaman var. yönetimimizin ve takimimizin bu kötü durumuna ragmen hala Sampiyon olma sansimiz var. Neden bu kadar karamsar bakiyorsunuz ve herseyi elestiriyorsunuz anlayamiyorum. GS, FB ve BJK nin karsina cikan her takim kaybetmek zorunda mi ? Ben bu haftadan gayet memnunum. Lig birincisi puansiz kapatmis, Lig ikincisi biz 1 puan alip arayi 3 puana indirmisiz. Tüm zorluk ve negatifliklere ragmen yarista variz. bardagin dolu olan tarafi az dolu , fakat bardagi tam bosaltmadan önce nasil daha cok doldururuz diye düsünmek daha iyi olur. Sampiyonluk iddiamiz sürdügü sürece ben buna inanacagim. Parasiz pulsuz yürekleri ile oynayan futbolculari kritize etmek bana zor geliyor. Aksine böyle zor bir deplasmandan 1 puan aldiklari icin onlari tebrik ediyorum.