anderlecht ilk yarida 1-0 onde

Moderator: Staff
 Standard'in ikinciligi kutlu olsun
 Standard'in ikinciligi kutlu olsun  

TOTTENHAM Ingiltere dorduncusu olacak ve
 TOTTENHAM Ingiltere dorduncusu olacak ve   BARCELONA CL Sampiyonu olacak.
 BARCELONA CL Sampiyonu olacak.  OSASUNA Ispanya ucuncusu veya dorduncusu olacak.
 OSASUNA Ispanya ucuncusu veya dorduncusu olacak.  FIORENTINA Italya dorduncusu olacak.
 FIORENTINA Italya dorduncusu olacak.  SLAVIA PRAHA Cek ikincisi OLMAYACAK.
 SLAVIA PRAHA Cek ikincisi OLMAYACAK.  , beni ilgilendirmiyor ve ulke puani acisindan bile Fener'in UEFA'da daha yararli olacagini dusunuyorum--bu hesaptan sonra takibini kendiniz yaparsiniz...
 , beni ilgilendirmiyor ve ulke puani acisindan bile Fener'in UEFA'da daha yararli olacagini dusunuyorum--bu hesaptan sonra takibini kendiniz yaparsiniz...   
  Hamburg yenildi
 Hamburg yenildi Werder kazandi
 Werder kazandi BIRBIRLERIYLE!!
  BIRBIRLERIYLE!! TOTTENHAM Ingiltere dorduncusu olacak ve
 BARCELONA CL Sampiyonu olacak.  OSASUNA Ispanya ucuncusu veya dorduncusu olacak.
 OSASUNA Ispanya ucuncusu veya dorduncusu olacak.  FIORENTINA Italya dorduncusu olacak.
 SLAVIA PRAHA Cek ikincisi OLMAYACAK. Sanırım uefa.com puanları Deniz'den takip ediyor.evren özyürek wrote:Çok teşekkürler .Deniz Selman wrote: Neyse bu kadar Fener yeter, .....bu hesaptan sonra takibini kendiniz yaparsiniz...

Demek ki Hamburg'un puanı FB'den yüksekmiş.Bu UEFA (sıralamasını)puanlarını hangi adresten takip ediyorsunuz?Ben bulamadım UEFA.com'da

Rennes berabere kaldi.
 Rennes berabere kaldi. Lille kazandi.
 Lille kazandi. 

CSKA berabere kaldi.
 CSKA berabere kaldi. Levski berabere kaldi.
 Levski berabere kaldi. Steau yenilince Rapid lider oldu, ikili averaj'la. Yarin Rapid'in maci var.
 Steau yenilince Rapid lider oldu, ikili averaj'la. Yarin Rapid'in maci var. Slavia Praha kazandi, uc takim ayni puanda...
 Slavia Praha kazandi, uc takim ayni puanda... TOTTENHAM Ingiltere dorduncusu olacak ve
 SLAVIA PRAHA Cek ikincisi OLMAYACAK.  STEAU Romanya Sampiyonu OLMAYACAK.
 STEAU Romanya Sampiyonu OLMAYACAK. Arsenal kazandi.
 Arsenal kazandi. Tottenham yenildi.
 Tottenham yenildi. 

Fiorentina kazandi.
 Fiorentina kazandi. Roma kazandi.
 Roma kazandi. Osasuna yenildi.
 Osasuna yenildi. , iki macida 1-0 kazanmislar. Yani Barcelona cumartesi kazanirsa bu is bitiyor.
 , iki macida 1-0 kazanmislar. Yani Barcelona cumartesi kazanirsa bu is bitiyor. Sportul kazandi.
 Sportul kazandi. Rapid berabere kaldi.
 Rapid berabere kaldi. OSASUNA Ispanya dorduncusu olacak.
 OSASUNA Ispanya dorduncusu olacak.  FIORENTINA Italya dorduncusu olacak.
 SLAVIA PRAHA Cek ikincisi OLMAYACAK.  STEAU Romanya Sampiyonu OLMAYACAK.
 STEAU Romanya Sampiyonu OLMAYACAK.  , iki macida 1-0 kazanmislar. Yani haftaya 3 puan farki korursa Osasuna bitiyor...
 , iki macida 1-0 kazanmislar. Yani haftaya 3 puan farki korursa Osasuna bitiyor...Eksik olmasin Deniz gayet guzel yansitiyor durumlari ama, arada biraz daha detayli olarak bu liglerin durumlarini takibetmek isteyenler olursa, bayagi bir gecikmeli olsa daDeniz Selman wrote:SON DURUM (7 Mayis)
Kalan 6 olay var, bize 3 lazim:
...
 , SoccerBot linkleri ekleyeyim dedim burda verilen liglere:
, SoccerBot linkleri ekleyeyim dedim burda verilen liglere: OSASUNA Ispanya dorduncusu olacak. - Ispanya Ligi
 OSASUNA Ispanya dorduncusu olacak. - Ispanya Ligi FIORENTINA Italya dorduncusu olacak. - Italya Ligi
 FIORENTINA Italya dorduncusu olacak. - Italya Ligi SLAVIA PRAHA Cek ikincisi OLMAYACAK. - Cek Ligi
 SLAVIA PRAHA Cek ikincisi OLMAYACAK. - Cek Ligi STEAU Romanya Sampiyonu OLMAYACAK. - Romanya Ligi
 STEAU Romanya Sampiyonu OLMAYACAK. - Romanya Ligi