Rustu. Ilk dakikadan itibaren kendine cok guvenli ve rahat gozuktu. Cok iyi kurtarislar yapti. 2002 deki rustuyu hatirlatti.
Gokhan zan. Ilk yari cok kotuydu. Ikinci yari biraz daha oyunu alisti ama besiktas stili devamli top doldurdu, acele ve panik hareketler yapti.
Emre gungor. Basarili idi ama yaninda serveti aradi.
Ibrahim kas, ilk yarida gorunmedi ikinci yarida yerini sabriye birakti.
Sabri, Cok iyi oynadi. Her ortasi dogru yere gitti. Golun ortasini yapti. Gereksiz calima girmedi. Gokhan gonul iyilesse bile formayi kapmasi zor olucak. (AH UGUR UCAR AH)
Balta. Gosterissiz ama faydali oynadi, cok guzel bir gol atti. Sol bek kesin o. Yaman Boraldan daha iyi bir alternatif olurdu sol bek icin bence. Cunku Boral aradayi veya tuncayi kesemiycegi icin sol acikta yedek bekliycek.
Aurelio. Kafasi karisik gordum. Topal oynarken ilerde, emre varken geride oynadi. Emre ile daha basarili oldu.
Topal. Cift onliberoda ofansif gucunu ve pas yetenegini gosterdi. Cok umut verdi.
Kazim. ilk yari kotu idi ikinci yari biraz daha acikdi.
Semih. tamamen kotuydu. cok musait bir gol kacirdi.
Mevlut... iyi degildi.
Gokdeniz, sahsi kanim banko oynamasi lazim ama emin degilim. oyuna hareket getirdi.
Tuncay. Basarili idi.
arda turan. son 15 dakika girdigi halde, kalitesini gosterdi. Muhtesem bir gol atiyordu ama olmadi. Gol tadini aldi arda, artik birakmaz.

Terim 4 3 3 oynaticam dedi. Dun hem 4 4 2 hemde 4 4 1 1 oynadi. Birtek 4 3 3 oynamadi. biliyorum sakat cok ama kac senedir ne ilk 11 belli nede sistem. En azindan sistemin 1 senedir belli olmasi lazimdi. sadece oyuncular degismeliydi en fazla. isin ozu bu turnuvada sansimiz oyunu performansina bakicak. Umudum gruptan cikmamiz en azindan...